Over mij

Ik ben Esther Huijbers. Sinds 2004 werk ik als dramatherapeut met kinderen, jongeren, ouders/verzorgers en volwassenen met een hulpvraag voor zichzelf. 

Ik deed de opleiding creatieve therapie (tegenwoordig vaktherapie) aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen. Vanaf 2004 werk ik als dramatherapeut in de jeugdhulpverlening. En sinds augustus 2016 doe ik dat in mijn eigen praktijk. Ik geniet er dagelijks van om te werken met en voor mensen, nieuwe ervaringen op te doen en mijn kennis in te zetten ten behoeve van mijn cliënten. Ik sta voor laagdrempelige zorg, gericht op de cliënt en diens omgeving. Doelgericht werken met praktische handvatten en concrete tips. In dit werk komen 2 passies van me samen: werken met mensen en het spelen van toneel.

Daarnaast ben ik sinds januari 2019 disciplineverantwoordelijke- drama voor de Generieke Module vaktherapie. Dit houdt in dat ik de module onder de aandacht breng bij collega’s en verwijzers en meedenk over het verbeteren en verdiepen van de module ter bevordering van de vaktherapie.  Deze module heeft ervoor gezorgd dat vaktherapie erkent is als behandelvorm en daardoor meer bekendheid krijgt en vaker ingezet gaat worden.

Ik ben moeder van twee kinderen in de basisschoolleeftijd. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, kan ik verdwalen in een goed boek of onderneem ik leuke dingen met vriendinnen.

 

Esther

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial