Beste lezer, beste volger, lieve cliënt,

Laat ik maar met de deur in huis vallen…

2018 is bijna ten einde en eerlijk gezegd was dat niet bepaald mijn topjaar. Ik zal niet inhoudelijk ingaan op wat mijn jaar minder fraai maakte. Het komt er op neer dat ik de nodige beproevingen had, voor uitdagingen stond, nieuwe inzichten verwierf. Mensen kwijtraakte en nieuwe mensen in mijn leven ontmoette.

Dit heeft me de nodige energie en emoties gekost. En sja…dan kun je therapeut zijn en theoretisch gezien alle handvatten kennen, valkuilen herkennen (vooral bij anderen natuurlijk) en tools in je rugzak hebben. Als het op jezelf gericht is, is het ineens een heel ander verhaal. De kraan bij de loodgieter thuis lekt…dat idee.

Dus, 2018 was ook voor mijn geesteskindje, 4kids&co, niet het beste jaar. De klad kwam er in. En dat terwijl ik zo mooi groeide!  De energie, tijd en inspiratie ontbraken me.

De kraan bij de loodgieter thuis lekt….dat idee. 

2019, here i come again!

Tijd om de mouwen op te stropen. De kladden bij elkaar te rapen. Mijn geestekindje weer te voeden en weer bezig te zijn met dat wat mij het meest gelukkig maakt op werk-gebied: mensen helpen! 

Er staan al een aantal dingen op het programma voor het nieuwe jaar. 

Zo zal ik eind januari voor de moeders van mama vita Boxtel tijdens een bijeenkomst vragen en casusvoorbeelden beantwoorden met betrekking tot autisme. 

In maart staat een interessante methodische speldag gepland door de Nederlandse vereninging voor dramatherapie om de spelkoffer weer uit te bereiden. 

Verder staan er weer een aantal intervisieafspraken gepland met mijn fijne mulitidisciplinaire intervisiegroep van Tripade, om nieuwe inspiratie op te doen voor lastige casussen en te brainstormen, informatie te delen en te leren.

Maar ik hoop in 2019 natuurlijk vooral weer nieuwe cliënten te mogen helpen in hun hulpvraag en doelstelingen te beantwoorden.

Kortom, jullie zullen aankomend jaar weer (meer) van mij gaan horen! 

Ik hoop je te zien. 

 

 

Esther

Dramatherapeute

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial